Birthday Giveaway By Cik Nadyya #Second Giveaway!



Assalamualaikum and Hi

Nampak tak banner dekat atas tu? Ini adalah Birthday Giveaway By Cik Nadyya #SecondGiveaway! Sesiapa nak join boleh tekan banner ye. Tak leh tekan banner, cari lah mana mana tulisan yang boleh link kan ke giveaway Cik Nadyya ni. [smirk]


Anyway kepada Cik Nadyya, Happy birthday to you. Semoga success selalu! Kekalkan momentum berblogging sebab blog awak sangat kemas dan cantik dan saya sukakannya! (bukan bodek, kenyataan ni) Semoga semua impian awak tercapai. Semoga menjadi anak yang solehah dan semoga Allah merahmati Cik Nadyya dan selalu berada di dalam lindungan-Nya. Amiin.

Skema sungguh aku buat ucapan, well memang itu ucapan yang selalu saya sampai ke orang lain. Anyway, HAPPY BIRTHDAY CIK NADYYA! [love]

4 comments:

  1. Hi. thanks sudi join my giveaway. hahaha sweetnyaa ucapannya.inshaallah try kekalkan walaupon mcm chipmore >< thanks yee ;)

    --> Senarai Peserta Birthday Giveaway By Cik Nadyya

    goodluck ^^

    ReplyDelete
  2. Blogwalking dari GA yang sama :)

    http://chanchueshahida.blogspot.my/2017/05/birthday-giveaway-by-cik-nadyya-second.html

    ReplyDelete
  3. singgah disini

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/05/birthday-giveaway-by-cik-nadyya-second.html

    ReplyDelete