WONDERFUL MARCH GIVEAWAY BY RAYDAH ALHABSYI


Hello everyone!

Macam yang korang tahu, bermula dari bulan February lagi, Mia dah ubah Myraaaaawr Site menggunakan Bahasa Melayu. Mia just nak korang lebih faham and kenal Mia lebih dekat lagi. So supaya adil dan saksama beberapa ayat yang boleh guna English, Mia akan guna English dan mana yang tak dapat guna English, kita guna Bahasa Melayu lah ye kan. Hehehe.

Kenalkan Raydah Alhabsyi, salah seorang blogger kesayangan Mia jugak. Selalu juga baca update-update dari Raydah and also, Mia pun selalu join giveaway-giveaway dari Raydah ni. Sebenarnya Mia ada terfikir nak buat giveaway but... ala kite ni shy-shy cat lah >.<

Sementara nak tunggu Mia punya giveaway sendiri, apakata korang join pula giveaway dari Raydah ni. Just click banner dekat atas dan korang follow semuaaaaaa arahan dekat bawah tu tau! Goodluck semua! <3

12 comments:

  1. Goodluck! :)

    http://mylittlestoryi.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. goodluck! moga2 ada rezeki. azah pun dah join jugak. hihi. :D

    jemput baca new entri azah :
    http://www.azahrahaman.com/2018/03/1-tips-naikkan-pageviews-dan-unique.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Goodluck too Azah! Hihihi semoga murah rezeki...

      Orite, will read!

      Delete
  3. Hai, saya singgah dari segmen sama ><

    http://itsthesuraya.blogspot.my/2018/03/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

    good luck ~

    ReplyDelete
  4. singgah sini...good luck
    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2018/03/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

    ReplyDelete
  5. Good luck! Sy singgah follow sini dari GA yang sama ^^

    ReplyDelete
  6. Hi Mia. thnk you so much for joining. The winners will be announced soon. I am so sorry for the late update. i miss reading ur blog tbh hehe

    ReplyDelete