LAUNCH OF THREAD ZALORA MALAYSIA MAGAZINE 2019 CONTRIBUTORS


Yayy, finally its up! Myra dah lama tak buka email sebab musim cuti ni, agak malas sikit nak kerja. Hahaha, tapi menyesal pulak tak buka email sebab rupanya pada 2 January lepas THREAD up special write up for contributors!

*applause*

Terima kasih THREAD sebab dah buat special write up for us. Kalau korang nak tau, THREAD ni adalah e-magazine under ZALORA MY. Dekat situ adalah compilation tulisan dari blogger community yang menulis tentang Fashion, Lifestyle, Relationship, Entertainment dan Beauty. 

SO untuk nampak lebih profesional, semua penulis telah dikumpulkan untuk photoshoot dan kami semua telah pun berfotoshoot. Gitchew.


Nampak profesional sangat kan? So apa kata korang tekan SINI untuk baca secara details. Dan pergi SINI jugak, dan SINI untuk baca artikel Myra dan bagi love banyak banyak untuk Myra okay?

No comments:

Post a Comment