MEET & GREET WITH JANNA NICK




Haluuuuu everybodehhhh, nak share sikit tentang satu product ni. Klise sangat kan kalau ada benda nak di share, mesti post gambar product. Well, Mia sebenarnya not really into collagen tau. So I went to an event, which I was invited by Watsons Malaysia. Meet & Greet with Janna Nick, sebab Janna Nick adalah duta product ni. She is the ambassador of product, not the founder. So product ni diberi nama NH COLLA PLUS 3, yang paling latest lah ya. Sebab tu 3. gtichew.

SO the collagen is a supplement which it is a botanical beverage grape with yeast ceramide. Minuman botani anggur dengan yis seramida. Kalau korang jenis yang tak biasa dengan collagen, maybe korang rasa nak muntah a bit with this bau. Tapi, trust me, the taste it very very good. Ada rasa anggur sikit, so korang takkan rasa macam nak muntah. Mia tak pernah minum collagen. This is the one and only collagen yang boleh masuk dalam tekak Mia. 

Cara nak consume pun senang, minum 1 botol (150ml) masa pagi atau malam. Untuk minggu pertama dari Day 1 until Day 6, korang minum everyday. Masa Day 7 and onwards, korang minum selang sehari. On bottle every alternate day. So Mia dapat dalam 2 box, satu box isi ada 6. So I got 12 bottles. Mia dah minum 3 botol. I feel something is changing. Macam kurang sikit penat tu. Tapi hari keempat, tak dapat pula. Sebab tengah berhalangan. Mia tak pasti boleh atau tak untuk consume ni, but i better avoid it before anything happens. Because as I know, kalau minum collagen time period, boleh mengubah hormon kita dan mengganggu cycle period. But im not sure, is this product safe or not.

Lepastu, Mia pun dapat 1 alat Nano Moisture Spray yang very very cute. And it is very nice, but i havent try it. Will show it on my Instagram soon! So lemme show you guys the press conference event. 


I got the front row seat!

Yeaa, here I am. With my big pimples.......


Hello Janna!





1 comment:

  1. waaa mesti best kan event tu!

    https://mylittlestoryi.blogspot.com/

    ReplyDelete